Saturday, June 23, 2007

My Cat...Name Needed


So I found the cat...sort of. She's behind an old fridge in the basement bomb shelter. I saw her back side, and I could sort of reach in and pet her. At one point she turned around so I could see her head, but she wouldn't come out. I left some treats for her.

On another topic...Once she comes out, what should her name be? She came with the name Callie, but I don't think I'll keep it.

Any suggestions?

5 comments:

Unknown said...

Please keep in mind that, according to T.S. Elliot, cats have three names. Their pet name--the one word thing you call them, like Cheeto. Their full name--three words long, like Anistasia Lily Berkenstock. And the name they call themselves that you will never know.

Although I think that cats demand a title--like, Mr. Gen. The Right Reverand, Constable, Czar, The Honerable, etc. Make sure you pick one.

I can't suggest a proper name until it comes out of hiding and you can get a decent picture

jason vande brake said...

Oh, man. Now I HAVE to know what Cheeto's name for himself is. But I will never know. I bet if I ever guess it, he will turn into thirty gold coins.

My favorite big-sounding three-word-long name is Florian Henckel von Donnersmarck, but I can't very well just take a filmmaker's name and give it to my cat. So, Bridge, your cat needs a pet name and a full name and Cheeto needs a full name.

Please get a picture of her up so we can get this show on the road!

kedi isimleri said...

Lucy maybe?

BURSA WEB TASARIM said...

BURSA SEO ‘nun Açılımı, Search Engine Optimization ‘dur.
Türkçe olarak Arama Motoru Optimizasyonu denilmektedir. SEO Arama Motoru botlarının sitenizi tarayıp veri oluşturabilmesi için yapılan teknik bir çalışmadır. Her arama motoru farklı sıralama ve kalite kriterleri kullanmaktadır. SEO, internet sitelerinin arama sonuçlarında daha iyi bir konumda çıkması adına yapılan çalışmalardır. Bir BURSA SEO ile çalışmak sitenizin daha hızlı, kaliteli gelişmesini ve rakiplerinizden önde olmanızı sağlayacaktır.

Teknik Eğitim - İdari Danışmanlık - Teknik Danışmanlık - Bursa

Bursa Düğün Davetiyesi said...

Düğün Davetiyesi Bursa
Özel günlerde tercih edilen davetiyeler yapılacak olan organizasyonun bildirilmesinde etkili olan araçların başında gelir. Özel olarak dizayn edilen bu davetiyelerin görsel kaliteleri de bulunmaktadır. Ayrıca iç dizaynları da profesyonel olarak hazırlanmalıdır. Kağıdının kaliteli olması görsel şıklığı da beraberinde getirir. Seçimlerinizde buna dikkat etmeniz sağlıklı sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Davetiye seçenekleri her alanda tercih edilir. Düğünleri duyurma aşamasından, toplantılara kadar geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır.Yapacağınız organizasyona uygun bir davetiye modeli beğenebilirsiniz. Düğünden uzun süre önce davetiye modelini belirlemek daha sağlıklı bir sonuç olacaktır. Geniş davetiye modelleri arasından tarzınızı yansıtan modellere yer vermeyi kesinlikle unutmamalısınız. Ayrıca içerik olarak da duygu yüklü mesajlar bugünün anlamını daha iyi ifade etmenizi sağlayacaktır. Bu konuda profesyonel destek de alabilirsiniz.

Bursa SEO konusunda uzman kadro ve en iyi konuda eğitim ücretsiz destek akabinde SEO Bursa enlerin SEO ajansı 'dır.